Wednesday, June 21, 2006

hensemvsxensem

Kalau lelaki handsome pendiamPerempuan akan cakap:: woow, cool giler...
kalau lelaki tak handsome pendiamPerempuan akan cakap: eh perasan macam bagus...
kalau lelaki handsome berbuat jahatPerempuan akan kata: nobody's perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahatperempuan akan cakap: memang.... muka pun macam pecah rumah!
kalau lelaki handsome menolong perempuan yg digangguperempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang digangguPerempuan akan kata: entah2 kawan dia...
kalau lelaki handsome dapat perempuan cantikperempuan akan kata: sepadan sangat...
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantikperempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!
kalau lelaki handsome ditinggal kekasihperempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasihperempuan akan kata:...(terdiam, tapi telunjuknyameliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)...
kalau lelaki handsome penyayang binatangperempuan akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatangperempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi...
kalau lelaki handsome bawa BMWperempuan akan cakap: matching... hebat luar dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMWperempuan akan cakap: bang, bosnya mana?...
kalau lelaki handsome tak mau bergambarperempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
kalau lelaki tak handsome tak mau bergambarperempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?...
kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuanperempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuanperempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu...
.kalau lelaki handsome bersedih hatiperempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
kalau lelaki tak handsome bersedih hatiperempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?

so..friends..actually the best way is dont judge a book by its cover..mafhum hadith yang mengatakan beruntunglah sesiapa yang memilih pada agamanya bukan kecantikkannya....jadi,tak nak jadi org yang beruntung ker?

4 Comments:

Blogger Khairul Nizam Zainon said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang cara mudah buat wang di sini.

4:19 PM  
Blogger IbnuAli said...

kalau saya mengatakan tuan blog ni saya nak taqdim jadi isteri saya. Tuan blog ni kata apa ek? hehehehe
"Beranila masuk!!!" kot.... Gurau jerk

6:57 AM  
Blogger ibnu noor al-haj said...

wah. artikel yang menarik, tapi ada mcm sindiran buat ishaq hanis lah plak. hehehehhe. lawan entry lah plak...

2:48 PM  
Blogger sifu said...

bg yg ensem tu puji diri sendiri je.puji ciptaan Allah jgk ma. yg muke buruk pun puji diri sendiri je. walau muke buruk pun hati mesti mau baik ma. bile hati baik,hati bersih.... otomatik muke pun jadi hensem.tak pecaye????buat dulu baru tau

11:48 PM  

Post a Comment

<< Home


Cursors

   www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws       www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws

Scroll images by bigoo.ws